(051)38653465
کد کالا:
شرح : خورشت آلو، مارمالاد آلو، سوپ آلو و مرغ همراه با آلو نمونه ای از غذاهایی است که میتوان در طبخ آن از آلو بهره برد. در بسیاری از غذاهای بین المللی از آلو استفاده میشود که هر کدام طعم های متفاوتی دارند.
نقد و بررسی: آلو خشک که معروف به آلو بخارا است در دسته خشکبار قرار میگیرد. این خشکبار از خشک کردن آلو به دست میآید. حدود 2000نوع آلو در سراسر جهان وجو دارد. شهر خرو مرکز تامین و پرورش آلو بخارا در ایران است.
آلو ظاهری گرد و گوشتی دارد، این میوه ی آبدار و شگفت انگیز فاقد چربی و سرشار از ویتامین است. آنتی اکسیدان فراوانی در آلو بخارا وجود دارد به حدی که محققان مقدار این آنتی اکسیدان ها را برابر با آنتی اکسیدان های موجود در بلوبری میدانند.